Home
TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS
AMAZING USB STICKS 2G & 4G
AMAZING USB FLASH DRIVES 8G
SPECIAL PRODUCTS FOR U
Contact Us

TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS 

RAINBOW ROSES

  • RAINBOW ROSES
  • RAINBOW ROSES
  • RAINBOW ROSES
Model No.︰ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!
Brand Name︰ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Country of Origin︰Netherlands
Unit Price︰EUR € 6 / pc
Minimum Order︰8 pc
Share on:

 Total 20 Related Items 
12345Next

Product Description
 ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 



Η μαγεία των χρωμάτων, πάντα διεγείρει την όραση και αγαλλιάζει το πνεύμα. Αφυπνίζουν γενικά όλες τις αισθήσεις, μεγαλώνουν τη συναισθηματική επίδραση, πολλές φορές προκαλούν ερεθισμό και έλξη, αυξάνουν τους σφυγμούς και τους παλμούς της καρδιάς. Αυτές είναι ενίοτε οι επιδράσεις των χρωμάτων, βλέποντας τα μεμονωμένα. Φανταστείτε την αντίδραση που προκαλεί ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων στο ίδιο αντικείμενο, στην ίδια εικόνα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσουμε ότι μπορούμε τώρα να σας προμηθεύσουμε το καλύτερο, πιο όμορφο και πλέον εντυπωσιακό τριαντάφυλλο στον κόσμο! Ένα τριαντάφυλλο εισαγόμενο, που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί και το οποίο αφήνει όλους με το στόμα ανοικτό!

Όλα τα χρώματα της ίριδας, συνθέτουν ένα απίστευτο ρόδο, σε ένα πανέμορφο συνδυασμό, γι’ αυτό και το μοναδικό όνομα που θα μπορούσε να πάρει αυτό το θαύμα της φύσης, είναι «ουράνιο τόξο» (rainbowrose)!

Παραγγείλετε έγκαιρα (τουλάχιστον με 5 μέρες προειδοποίηση) τη δική σας ανθοδέσμη, με ελάχιστο αριθμό τα 8 τριαντάφυλλα, προς 6 ΕΥΡΩ το καθένα, για να εντυπωσιάσετε και εσείς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε πληρωμή (με τους τρόπους που αναφέρονται στο ContactUs) και την ημέρα που θέλετε, θα σας παραδώσουμε την πιο πολύχρωμη και πανέμορφη ανθοδέσμη που είδατε ποτέ!

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ δώρο, ιδανικό για επέτειο, γενέθλια, γιορτή, Χριστούγεννα κλπ. Θα τους τρελάνετε όλους!!! Μη χάσετε αυτό το προϊόν, όσο είναι διαθέσιμο…

Payment Terms︰Send amount via PAYPAL at bestdealcyprus@gmail.com and then email your details and address
Product Image




Related Products
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
EUR € 80
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
EUR € 15
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
EUR € 15
USB WARMER
USB WARMER
EUR € 10




Home  |  TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS  |  AMAZING USB STICKS 2G & 4G  |  AMAZING USB FLASH DRIVES 8G  |  SPECIAL PRODUCTS FOR U  |  Contact Us  |  Sitemap  |  Mobile Version