Home
TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS
AMAZING USB STICKS 2G & 4G
AMAZING USB FLASH DRIVES 8G
SPECIAL PRODUCTS FOR U
Contact Us

TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS 

BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!

  • BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
  • BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
  • BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
  • BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
  • BALLOON PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!
Model No.︰ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ
Brand Name︰ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Country of Origin︰Cyprus
Unit Price︰EUR € 20 / pc
Minimum Order︰1 pc
Share on:

 Total 20 Related Items 
Prev678910Next

Product Description
Ένα ακόμα εντυπωσιακό δώρο, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και κατάλληλο για παιδιά, για γιορτές, βαφτίσια, αρραβώνες, γάμους, Χριστούγεννα, γενέθλια κλπ. Τυπώνουμε τα πρόσωπα ή ότι άλλο θέλετε, σε αμφότερες τις πλευρές του μπαλονιού, που θα κατασκευαστεί από εμάς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το τιμώμενο πρόσωπο ή την εκδήλωση, χρησιμοποιώντας φόντο, ανάλογα με την επιθυμία σας (μπορούμε να ετοιμάσουμε δείγμα και να σας το στείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πριν τυπωθεί στο μπαλόνι, για να το εγκρίνετε).
Μια πολύ εντυπωσιακή κατασκευή, μοναδική για τα Κυπριακά δεδομένα, που έχει τρελάνει τους πάντες, γιατί ακριβώς είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος να τυπώσει πρόσωπα ή γενικά φωτογραφίες, σε μπαλόνια-φοϊλ (διευκρίνιση: είναι μόνο σε matte έκδοση). Φουσκώνουν πολύ εύκολα, διατηρούνται για μέρες φουσκωμένα και αν χάσουν λίγο αέρα, φουσκώνουν ξανά με ένα απλό φύσημα! Ακόμα ένα σπουδαίο προϊόν, με το οποίο μπορείτε εύκολα να εντυπωσιάσετε συγγενείς και φίλους.
Το μέγεθος του μπαλονιού όταν τυπώνεται είναι 28Χ28 εκατοστά και όταν φουσκωθεί, γίνεται 23Χ23 εκατοστά. Απαραίτητη/τες πολύ καλής ποιότητας φωτογραφία/φιες. Όπως προαναφέραμε, το τυπώνουμε και από τις δύο πλευρές (με την ίδια φωτογραφία αν θέλετε ή με δύο διαφορετικές, μια σε κάθε πλευρά) και προσφέρουμε μαζί με την κατασκευή και ένα πλαστικό χερούλι, μήκους 28 εκατοστών, για κράτημα ή στήριγμα στην τοποθέτηση του μπαλονιού σε ένα βάζο, σε μια γλάστρα ή κάποιο χώρο. Η τελευταία λέξη των προσωπικών κατασκευών, την οποία έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εμείς στην Κύπρο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΗΜΑΤΑ: Καρδία και Στρογγυλό
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της ευπάθειας του προϊόντος, δεν είναι δυνατό να σταλεί σε άλλες πόλεις, προς το παρόν, μπορεί να παραδοθεί ΜΟΝΟ στη Λευκωσία. Αν είστε από άλλη πόλη και μπορείτε εσείς ή κάποιος δικός σας να το παραλάβει από τη Λευκωσία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να το παραγγείλετε. Απλώς δεν ενδείκνυται να σταλεί με ταξί για ευνόητους λόγους.
ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ (περιλαμβάνει ετοιμασία του σχεδίου, εκτύπωση, 17% ΦΠΑ και δωρεάν παράδοση στην πόλη της Λευκωσίας).
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ρωτείστε μας ότι θέλετε να μάθετε.

Παραγγελία για 5 μπαλόνια ή περισσότερα, αποφέρει αυτόματα ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στο σύνολο της παραγγελίας των μπαλονιών.
Payment Terms︰Αποστολή ποσού μέσω PAYPAL ή κατάθεση στη Λαϊκή Τράπεζα. Πληροφορίες στο πεδίο "contact us"
Product Image






Related Products
RAINBOW ROSES
RAINBOW ROSES
EUR € 6
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
EUR € 80
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
EUR € 15
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
EUR € 15




Home  |  TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS  |  AMAZING USB STICKS 2G & 4G  |  AMAZING USB FLASH DRIVES 8G  |  SPECIAL PRODUCTS FOR U  |  Contact Us  |  Sitemap  |