Home
TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS
AMAZING USB STICKS 2G & 4G
AMAZING USB FLASH DRIVES 8G
SPECIAL PRODUCTS FOR U
Contact Us

TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS 

DIARY PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  • DIARY PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • DIARY PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • DIARY PERSONALISED - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Model No.︰ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ
Brand Name︰ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Country of Origin︰Cyprus
Unit Price︰EUR € 50 / pc
Minimum Order︰1 pc
Share on:

 Total 20 Related Items 
Prev7891011Next

Product Description

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ – PERSONALISEDDIARY


Χαρίστε στον εαυτό σας, στα μέλη της οικογένειας σας, σύζυγο, παιδιά, παππούδες-γιαγιάδες, στους κουμπάρους σας (νονούς των παιδιών), σε φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, ένα ξεχωριστό και πολύ προσωπικό δώρο, που θα το έχει τουλάχιστον ένα χρόνο κρεμμασμένο στο καθιστικό του ή στην κουζίνα του ή στο γραφείο του ή στο υπνοδωμάτιο του! Ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, που όμοιο του, δεν είχε ποτέ προηγουμένως και ίσως να μην έχει ξανά στη ζωή του, εκτός και αν του κάνετε εσείς δώρο άλλο ένα του χρόνου!!!


Στείλτε μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 13 φωτογραφίες σας για το απλού τύπου ημερολόγιο ή 4-5 στις οποίες δίνεται έμφαση στο πρόσωπο (κατά προτίμηση να βλέπουν μπροστά τα πρόσωπα), πάντα σε πολύ καλή ποιότητα digital, αν θέλετε εκείνο με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες και θα ετοιμάσουμε για εσάς ένα υπέροχο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ημερολόγιο, φτιαγμένο ειδικά για τον αποδέκτη. Τα παιδιά σας μπορούν να στείλουν έτσι την αγάπη και τις ευχές τους με τις φωτογραφίες τους στους παππούδες-γιαγιάδες και νονούς ή άλλους συγγενείς, ο/η σύζυγος στο/στη σύζυγο του, με τις δικές του/της φωτογραφίες ή κοινές φωτογραφίες, ρομαντικές, χιουμοριστικές, εικαστικές, μαζί με προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας ή απλά όπως είναι στην πραγματικότητα.


Η επιμέλεια μας, θα σας εντυπωσιάσει. Εντυπωσιακό δώρο, που θα σας κάνει για μια ακόμα φορά να ξεχωρίζετε για την ποιότητα και την πρωτοτυπία σας. 13 σελίδες μεγέθους Α4 τυπωμένες σε glossyή matteχαρτί, ανάλογα με τη δική σας επιθυμία, ενωμένες με σπιράλ που διαθέτει γαντζάκι για να κρεμμάζεται, θα κοσμούν τον τοίχο του εκλεκτού σας για 12 μήνες ενώ σίγουρα τέτοια δώρα πάντα φυλάγονται για ενθύμιο.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Σε όλες τις περιπτώσεις, για τους μήνες και τις ημερομηνίες έχετε τρεις επιλογές, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες. Απλό, με χώρο για σημειώσεις και με αναγραφόμενες τις γιορτές. Ανάλογα με την επιλογή σας, θα είναι και ο διαθέσιμος χώρος για τη φωτογραφία κάθε μήνα.


ΑΠΛΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Με 13 φωτογραφίες μας, κατασκευάζουμε ένα απλό ημερολόγιο τοίχου, απλό αλλά συνάμα και εντυπωσιακό-πρωτότυπο για τον παραλήπτη του.ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ το ένα.


 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στείλτε μας από 4 τουλάχιστον μέχρι 13 φωτογραφίες, τις οποίες θα επεξεργαστούμε κατάλληλα, ανάλογα με την επιθυμία σας για το ύφος του ημερολογίου που θέλετε και θα σας ετοιμάσουμε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί! Πάρτε μία γεύση για τα μοντάζ και την επεξεργασία που μπορούμε να κάνουμε, βλέποντας τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο. Θα αφήσετε τους παραλήπτες του άφωνους! ΤΙΜΗ 50 ΕΥΡΩ το ένα.


Σε περίπτωση μεγαλύτερης ποσότητας των δύο (2) ίδιων ημερολογίων, δηλαδή από τρία και πάνω, θα διευθετηθεί μεταξύ μας καλύτερη τιμή ανά κομμάτι.


Παραγγείλετε έγκαιρα τα ημερολόγια σας για το 2013, έτσι ώστε να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για αποφυγή παρεξηγήσεων. Η παραγγελία θεωρείται ότι υποβλήθηκε, όταν πληρωθεί το αντίστοιχο ποσό.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση των επεξεργασμένων φωτογραφιών, θα σταλούν πρώτα στον πελάτη τα δείγματα και εφόσον δοθεί η γραπτή έγκριση του, τότε και μόνον τότε θα εκτυπωθούν και θα ενσωματωθούν σε προσωπικό ημερολόγιο, έτσι ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.

Payment Terms︰Πληρωμή με PAYPAL ή μέσω Λαϊκής Τράπεζας. Πληροφορίες στο "Contact Us"
Product Image




Related Products
RAINBOW ROSES
RAINBOW ROSES
EUR € 6
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
FLOATING "MAGIC" MAGNETIC HEART PHOTO FRAME
EUR € 80
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
THERMOMETER-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
EUR € 15
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
MUSICAL MAGIC MUG - ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ!
EUR € 15




Home  |  TV-PC MONITOR&AWESOME GIFTS  |  AMAZING USB STICKS 2G & 4G  |  AMAZING USB FLASH DRIVES 8G